fredag 14. november 2008

Tøybleier

Så har vi også gjort det. Vi har kjøpt tøybleier. Nå føler jeg at vi bidrar enda litt mer til at lillemann kan få vokse opp i en verden som har nok naturressurser til alle og som ikke er så forurenset at de må gå med munnbind.

Oppdatering: Nå har vi brukt tøybleier i ei uke og det går ikke helt smertefritt dessverre. Lillemann tisser seg ut og bleia blir våt og tung. Vi justerer bleia litt og legger inn mer innlegg så prøver vi oss frem litt til.

4 kommentarer:

Anaruh sa...

gratulerer med valget!
Jeg lover, tøybleier er supert.

Snåta sa...

Men de lekker...

Anaruh sa...

Hvilken type har dere da? Jeg hjelper deg gjerne å feilsøke.

Vi bruker formsydde fra Thirsties med ullbukser fra Nøstebarn utenpå, og det er tett som bare det. Vi har også så vidt prøvd lommebleier (av PUL), det holder tett det ogås, men jeg synes formsydde og ullbukse er suverent best. Ullbuksene går godt nedover på beina, så om selve bleia skulle sitte litt skeivt, så holder det tett likevel.

Snåta sa...

Vi bruker Happy Heinys lommebleier. Har fått tips fra Bleieboden om at vi skal kneppe dem ned slik at de sitter under navlen for vi satte den på litt for høyt. Vi bruker ikke noe utenpå for det skulle ikke være nødvendig. Jeg ville ha det så enkelt som mulig og én størrelse slik at lillemann ikke vokste ut av dem. Er det ikke litt tungvint med formsydde og så ulbukse? Det er kanskje en vanesak.