onsdag 10. juni 2009

Jeg er i live

Oj oj oj, som jeg har forsaket bloggingen! Jeg har rett og slett gått igjennom en  større bloggedepresjon; jeg har totalt manglet motivasjon og inspirasjon...

Joa, det ER masse som bør inspirere meg i hverdagen; jobb, barn, mann... Men altså; jeg har ikke prioritert å blogge om det rett og slett, tiden har vært knapp, jeg har heller villet gjøre andre ting.

Derfor kommer det nå en mini-oppdatering på livet mitt fra Alexander Rybak vant Melodi Grand Prix 16.mai og vi feiret 30-årsdagen til L. (For en kveld forresten! Det var norske flagg og det var live blogging... trodde vi.. Helt til jeg skjønte at jeg hadde glemt å logge meg ut, så alt det morsomme mine venner hadde skrevet hadde blitt slettet og erstattet med dette...) 

17.mai: fyllesyk... spiste god deilig brunsj mens lillemann sov, så på barnetoget på teve, gikk i det lokale barnetoget, spiste god mat hos venner på kvelden. 

18.mai-31.mai:

  • Familietreff hvor bl.a fikk vite at lillemann skal få et søskenbarn i november. Stas! 
  • Lillemann har vært på 15 mndskontroll og fått sin siste vaksine på mange år. Nå veier han nesten 11 kg og er 83 ca lang. Vi snakket om å vende av med flaske på natta og nå, 3 uker etter sover han hele natta igjennom! Men han har ennå ikke begynt å gå...
  • Jeg har vært og sett Jungelboken på Oslo Nye- og for et kult stykke! Det var humoristisk, moderne, hadde en drøss av popkulturelle referanser, f.eks var Uma Thurmans skikkelse i Kill Bill slangen. Fikk også en kul fekteepisode à la Kill Bill. Og apekattene var fra Oslo Vest og lignet på Skumpa-Petter ("Får jeg ikke k..., så river jeg huset!") og kommentarer som "So, you think you can dance?" til Mowgli som ja, spilles av Dansefeber-Adil. Og han gjør jo en sinnsykt kul opptreden! Sortien var også ganske kreativ; Mowgli blir overlatt til seg selv av dyrene for han skal tilbake til menneskene. Hva gjør han? Jo, han klatrer på stolryggene til publikum mens sceneteppet forvandles til et speil og han synger "Man in the mirror" hele veien opp til han forsvinner i en luke i veggen.

Juni: 

  • Sett Hjemkomsten på Nationaltheatret. Interessant og godt spilt av Sverre A. Ousdal som den gamle slaktern og grinebiteren Max som har 3 sønner og en død kone som han både savner og hater.  Det er arroganse, dårlig kvinnesyn, egoisme, misunnelse og attrå- all in one!
  • Sommerfest på jobb: Dansing på bordet, dj, fri drikke hele kvelden, kom hjem kl. 03, paparazzier som dokumenterte; say no more! J.... gøy!

Sånn, der var dere oppdaterte på mine siste 3 uker. Jeg kommer oftere innom fra nå. Nå er den verste jobben gjort.

2 kommentarer:

hh sa...

Da var vi oppdatert! Om du ikke har fått blogga, så har du fått gjort masse annet!! :=)

Snåta sa...

Ja, livet er liksom ikke bare blogging. Merkelig nok!