torsdag 10. september 2009

Tullebarnehagehagen er et avsluttet kapittel

Lillemann hadde sin siste dag i tullebarnehagen i går. Og i dag ny barnehage  med barn i. 

For det er jo først og fremt det som har vært problemet de siste 7 ukene. At alle de andre barna sluttet etter sommerferien og lot Lillemann bli igjen alene. Nevnte jeg forresten at assistenten også sluttet og pedagogisk leder? Og hva med at det ikke var noen i barnehagen etter påskeferie fordi de hadde glemt å ringe vikar?

Men all kudos til den nye assistenten. Dumt jeg ikke rakk å kjøpe blomster til henne. For det synes jeg faktisk hun hadde fortjent. Bare så synd at hun jobbet under slike håpløse forhold (lønn ennå ikke utbetalt for august). Hun hadde pyntet vogna med blomster, laget kort og kjøpt bok til Lillemann da vi kom for å hente ham i går. 

Nå er vi spente på den nye barnehagen. Alt bør ligge til rette for at han skal trives. Det er 8 andre barn i avdelingen og totalt 4 småbarnsavdelinger i barnehagen. Barnehagen ligger et steinkast unna hjemmefra og i grønne omgivelser. 

Vi satser til og med på at de klarer å få han til å spise med skje, drikke og spise HELT uten å grise, tre ringer i ulik størrelse etter hveran dre, bygge tårn av klosser av ulik størrelse og tegne.

Ingen kommentarer: