mandag 16. november 2009

Oppdatering på Lillemann

Lillemann har blitt 21 måneder, har fått de fleste tennene en slik liten munn trenger (mangler et par hjørnetenner fortsatt), vokser og gror (har ikke målt eller veid på lenge, men 87-ish og 12-ish kanskje?)

Han er aktiv og utålmodig. Så til de grader utålmodig. Hvis han ikke får det til på sekundet, så går han i fistel umiddelbart og hyler. Man skulle jo tro han slår seg hvert 5.minutt omtrent sånn som han hyler. Det er ganske slitsom. 

Ellers er det fryktelig morsomt med han om dagen. Han holder meg hardt, hardt rundt halsen og vil ikke slippe. Spør etter oss hele tiden. Og så prater han. Masse. "Øye", "nese", munn" viser han hele tiden. Brroom og sitte (sykkel) og vov-vov og oj! Oj er favorittordet, rett før "nei" og heldigvis "hei". Han er et sånt typisk barn som sier hei og ha det til alle. 

I går var vi i svømmebassenget for første gang siden babysvømmingen i april. Vi var usikre på om han kom til å like det (det regnet vi egentlig med for bading er stor stas) , men vi var mer usikre på dykkingen. Etter et par ganger med svelging av vann, tok han det kjempebra og lukket igjen svelget. Flinke gutten vår!

2 kommentarer:

HH sa...

det aner meg at det med utålmodigheten er en arv fra hans mor...:-)

Snåta sa...

Ja, utvilsomt!