mandag 13. april 2009

Ekeberg i regnvær

Vi avsluttet påskeferien med en liten tur på Kunstnerstien på Ekeberg - forøvrig blant fryktelig mye hundebæsj og søppel, så hallo, Oslo kommune! Kan dere ta en opprydning please? Min kjære kunne fortelle meg at Edvard Munch hadde stått og skuet utover byen akkurat der vi stod og måtte holde seg fast i rekkverket når han ble grepet av angstanfall. 

Etter å ha nytt utsikten slik som Munch, nøt vi utsikten enda litt mer men fra en myk sofa inne på Ekebergrestauranten hvor vi nøt sjokoladeskones og varm sjokolade - ja, vi er glade i sjokolade. 

Jeg glemte kamera, så her er et bilde av Ekebergrestauranten på sommerstid. Og vi kommer definitivt tilbake dit i sommer. Bildet s er forøvrig ut som et postkort fra Hellas ("stælt" fra NRK)

1 kommentar:

Anonym sa...

Høres ut som om dere har hatt en fin påske. Si i fra neste gang dere tar turen til Kunstnerstien, så henger vi på. Og vi tar med pose for å plukke opp egen hunds bæsj!! Noe jeg forøvrig synes ALLE hundeeiere skal gjøre. Er ikke bare Oslo kommunes feil, men de kunne jo gitt bøter til de som driter i det. Så slipper vi som faktisk plukker opp å få så mange stygge blikk. Dagens hjertesukk:-)

Musa di.