onsdag 15. april 2009

Makan!

Lillemann har hatt lang påskeferie for barnehagen hadde stengt hele uke. Jeg unner dem fri altså for all del, men når påskeferien er over og hverdagen begynner igjen må vi levere i barnehage igjen og dra på jobben som vanlig.

Men i går da Lillemann og pappa kom til barnehagen var det ikke en sjel der. Barnehagen var åpen, så Lillemann og pappa gikk inn de. Etter hvert kom et annet barn også. De ringte assistenten som ikke svarte. De ringte en tidligere assistent som var i utlandet. Til slutt måtte mamma ringe eier av barnehagen og hun fortalte at det skulle vært en vikar der. 

Anyway. Lillemann og pappa måtte hive seg på banen og dra i en annen barnehage og pappa var ikke på jobb før langt over 10.. Dette føyer seg inn i rekker med kommunikasjonssvikt og misforståelser. Vi håper det ikke blir flere av denne typen.

Men Lillemann er en helt og fant seg umiddelbart seg til rette i ny barnehage med bare nye fjes. Og da mamma kom for å hente ham - altfor sent etter mas på buss og bane og you name it - så var han helt over seg av glede. 

Kudos til Lillemann! Anti-kudos til barnehagen.

Ingen kommentarer: