tirsdag 3. januar 2012

Oppdatering fra tåkeheimen

Hallooo! Hvis det fortsatt er noen som leser på denne bloggen - eller til og med abonnerer - jeg er her jeg, jeg har bare vært så forbasket opptatt av alt mulig annet.

Som å vaske hus, vaske klær, vaske barneromper, vaske barnefjes... Og henge på finn.no etter boligannonser, presentere disse for Snåtamannen, gå på et drøss av visninger, by på et par boliger, men som endte for høyt. Men så fikk vi endelig tilslag på et gammelt hus fra 1939. Mer om det senere.

Så begynte jeg å jobbe igjen (i juni..) med et utrolig omfattende prosjekt der jeg til tider føler at jeg går ett skritt frem og to tilbake. Så var det pakking og orging i forbindelse med flytting til nytt hus. En liten (dritt-) ferie til Mallorca rakk vi også før vi pakket helt ut fra vår kjære, kjære leilighet 31.juli, som vi var så uendelig glade i: Flotte naboer, utrolig hyggelig og SENTRALT strøk, Frognerparken i gåavstand, bra kollektivtilbud osv. Men den hadde også tre trapper opp med to barn og ørten pakkenelliker, en veranda som storebror ikke kunne være alene på, gjenboere (Nei, jeg kommer IKKE til å savne deg du nysgjerrige snik av en gammel dame tvers over tunet!!)

Så flyttet vi inn i "nytt" - ha, ha, særlig - hus 1.august. Eller det vil si, vi flyttet inn i én av to etasjer, så lot vi 1.etg stå tom mens vi brukte masse energi på å finne håndverkere, bestemme løsninger og materialvalg og ikke minst VENTE på at de skulle bli ferdige... I 5 uker bodde vi på madrasser i kjelleren med de fleste av tingene våre rundt oss, men vips i begynnelsen av oktober var det ferdig! Alle veggene sparklet, alle dørene byttet, nye lister, nytt gulv, nytt elektrisk anlegg og ny peisovn. Hurra, det har blitt så fint!!

Så begynte barna i nye barnehager; i hver sin for å gjøre logistikken komplett, så nå stresser vi til og fra jobb og henter og leverer og lager middag og stresser mer rundt.

Men så kom julen. Og for en fin tid! Julepyntet, ryddig og ikke minst rent hus, masse fri, masse god mat, masse flotte gaver og bare fryd og gammen.


2012 skal bli alt det 2011 ikke var: avslapning og ro og tid med barna. Jeg gleder meg.

1 kommentar:

vår lille verden sa...

Hei:)Hihi ja det jordelivet er ikke bare bare...Gratulerer med nytt hus, og skjønner at julefeiringen har vært fin også etter alt pikpakk og stress i høst.Ønsker deg et riktig godt og fredfylt 2012!:O))klem