torsdag 12. august 2010

Vemund, Bjørg eller Ivar?

Foreningen for barns beste (aldri hørt om) mener at barns forhold til eget navn er avgjørende for trivsel senere i livet (sant nok - jeg har et sjeldent fornavn og har slitt litt med det oppover, men nå er jeg glad for det). 

Men dette var jo vitterlig bare tull! Hva vil barnet hete heter siden der man kan skanne magen og lydbølger fra barnet forteller hva det selv vil hete. I vårt tilfelle ble det Vemund, Bjørg og Ivar... Ingen av disse navnene stod på lista gitt. Vi må kanskje revurdere Bjørg nå da..?


3 kommentarer:

Marit sa...

.....ja, Bjørg har jo vært "ute" en stund nå, men slettes ikke dumt da!!

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av navn, og liker navn som ikke alle har. Navn her i huset er Alma, Erle,Jørgine og Aaste.....skulle det dukke opp flere blir kanskje navn som Jørund og Dagny tatt i bruk....

Enn så lenge må jeg nøye meg med å navngi hønene og mi høne heter Magda!!

God helg og lykke til med navnevalg!

Snåta sa...

Hei Marit og velkommen til bloggen min! Bjørg er nok rimelig ute siden det mest sannsynlig blir en gutt til ;) Vi har landet på 2-3 navn, så nå gjenstår egentlig bare å se an gutten før vi kan bestemme oss. Og skulle det etter all formodning være en jente står forslagene i rad og rekke!

hh sa...

Ha, ha! jeg testa ut jeg også. Og til tross for at jeg absolutt ikke er gravid fikk jeg flere forslag!