onsdag 3. desember 2008

Lillemanns første adventstid - en følgjetong. Del 3

Lillemann er ikke helt i form om dagen. Han snørrer og nyser og hoster og mamma vet ikke sin arme råd for hva hun skal gjøre for den lille gutten sin. Det har resultert i at det har vært vanskelig for Lillemann å sove og da blir han trøtt og sutrete og klengete, som igjen resulterer i at mamma aldri blir ferdig med det hun holder på med så hun har ørten halvferdige oppgaver rundt omkring.

Men til slutt gikk Lillemann og mamma ut en tur - og frisk luft gjør susen! Lillemann sluknet på et blunk, så mamma fikk gå hele runden rundt Bygdøy sjøbad før han våknet igjen.

Så bar det hjem til et deilig karbad for Lillemann (et substitutt for utgått babysvømming grunnet nevnte snørr og gørr) med gakk-gakkene. Det må virkelig ha gitt han appetitt for kveldsgrøten pluss smakebiter av mammas spaghetti og melon gikk ned på høykant.

I kveld har mamma pakket inn de første julegavene og nå blir det god bok.

P.S. Og jobbsøknaden er sendt - og jeg er allerede innkalt til intervju!

2 kommentarer:

Huset på kollen sa...

Spennende med det jobbopplegget altså! Takk for bursdagshilsen, hadde en hyggelig liten familiefeiring :) Har også registrert at jeg er 'tagga' (måtte flire da du refererte til Bare Egil Band, ein klassikar jeg jammen hadde glemt), men må bruke litt tid på å komme opp med noe (u)fornuftig...! Lykke til på intervju!!!

Huset på kollen sa...

Og vedr Drømmehagen: Jeg handlet på amazon i UK, men fant de til ca samme pris på Brio på Ski Storsenter noen dager senere. Ca 200 kr for H-D, H-P, M-P og alle 3 tomlingene :)