lørdag 13. desember 2008

Lillemanns første adventstid - en følgjetong. Del 12-13

I dag 13.desember, på selveste Luciadagen er Lillemann 10 måneder. Vi har for lengst innsett at vi har en stadig større og større baby, men en så stor gutt da gitt! Nå krabber han rundt, reiser seg opp overalt, setter seg ned på rompa og omatt og omatt. Drømmehagen på TV er stas og Makka Pakka, Hopsy Daisy og Hinkel Pinkel hans nye venner. Han viker ikke én tomme fra skjermen.

Pappa har kjøpt akebrett til Lillemann og det ble behørig testet i de samme bakkene som pappa selv akte sine første aketurer. Det syntes pappa var fryktelig stas.

Mamma har hatt egentid i dag med trening og nestsiste julegaveinnkjøp og innkjøp av juleblomster - svibel og amaryllys. Det har vært så deilig, for det har blitt lite søvn i natt. Det var nemlig julebord med jobben i går og kremt, for et bord! Drama med tilståelser av den såre sorten ("Ingen stilte opp for meg da jeg hadde det tøft"!) fra godt voksen dame med litt for mye innabords. Ganske trist hele greia.

Nå er pappa på julebord og Lillemann sover og mamma rydder og vasker klær. Men snart, snart er det øl og pottis og kanskje en film. God lørdag!

(Bildet er rappet fra www.deal.no)

1 kommentar:

HH sa...

hei og takk for sist! Enig at det var ganske trist, ja. Og enda verre er det at hun kommer til å angre sånn i etterkant..
Men kanskje hadde hun behov for en utblåsning..
Men ellers var det jo fryktelig trivelig, da!! :)