torsdag 18. desember 2008

Lillemanns første adventstid - en følgjetong. Del 17-18

Jeg klarer ikke helt å holde tritt med denne adventsfølgjetongen og jeg sier som Fredrik Skavlan: Jeg er født et kvarter for seint. Jeg har på en måte alltid minst ett kvarter for lite i løpet av dagen.

De siste julegavene er nå i hus, men nå har jeg forøvrig funnet ut at noen får for mye mens andre får for lite... Hvorfor må man tenke slik? Kan man ikke bare kjøpe gaver man har lyst til å gi og ikke ta hensyn til hva andre mener? Og i dag gikk alle pærene til den nye julestjerna jeg har hengt i kjøkkenvinduet. Hvor ble det av julekosen?

Ellers har vi fortsatt ambisjoner om hjemmelaget marsipan, hveteboller og kanskje noe annet godt. Det er fortsatt 6 dager igjen til jul. Fortsatt tid til å finne tilbake til julekosen.

2 kommentarer:

HH sa...

ja, bare slapp av! Kosen kommer om vi bare slutter å tenke på at nå "må vi kose oss". Og mht gaver: kjøp det du har lyst til og til de du har lyst til og ikke fordi du "må"..

Snåta sa...

Takk for oppmuntring:-) Jeg har nå returnert ekstragaven og så får jeg se overraskelsesfesten til vedkommende i kveld om en ekstra julegave.

Neida, jeg er ganske så laidback jeg altså. Uansett så skal ikke julaften feires hjemme og ikke har vi noen planlagte besøk heller, så det er mer hva jegføler oppe i alt! God jul H:-)!