mandag 1. desember 2008

Nå må du søren meg tagge deg sjøl i r***!

Ok, så har jeg blitt tagget for første gang - av Lille vakre Anna. Jeg skal altså følge Reglene. De er:

1. Du må linke til den bloggen som tagget deg. (ja, det har jeg nå gjort, men jeg kan godt gjøre det en gang til
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv. (det kommer under, hvis jeg i det hele tatt finner noe...)
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg. (oj! Jeg prøver! 1) Bookhouse Girls, 2) Huset på Kollen, 3) I just had to tell you so, 4) Stjernesøkerens smutthull og 5) Mia i myra)

Ok, her kommer det:

1) Jeg er enebarn. Det betyr i praksis at jeg alltid skal ha rett og at jeg liker å få ting på min måte. Sjarmerende? Derom strides de lærde.

2) Jeg elsker å reise og har bl.a reist 4 uker alene på Interrail (ja,da jeg traff en hel haug med folk og jeg var også og besøkte mange, men jeg reiste alene fra Oslo og ankom Oslo også alene). Og så har jeg reist 6 uker rundt i Asia alene (Kambodsja og Vietnam)=spennende!

3) Kjært barn har mange navn: I tillegg til å bli kalt Snåta har jeg også blitt kalt for Mestersyklisten, Skogstrollet og Vippetiss. Ang. sistnevnte: Ikke spør!

(Oj, dette var vanskeligere enn jeg trodde!)

4) Jeg "hater" (eller er ganske elendig) til å bake gjærbakst. Jeg bare fikser ikke deig på hender og kjevle og benk og alt.

5) Jeg er en systematiker (en fanatiker?). Jeg småfriker ut hvis kanelen står sammen med teen i skapet og ikke blant krydderet. Og nei, kjære; Jeg HAR ikke flyttet på noe! Glassene står fortsatt sammen med koppene og ikke blant grytene)

6) Jeg elsker indisk mat. Simple as that. Men jeg har aldri vært i India, så i teorien har jeg vel bare smakt pakistansk/bengalsk mat.

1 kommentar:

Stjernesøkeren sa...

Den er allerede besvart, noen kom deg i forkjøpet er jeg redd ;)