tirsdag 26. august 2008

White Trash...?

I går kalte min kjære meg for White Trash. Ikke fordi jeg sa noe stygt om mørkhudete eller noe annet rasistisk. Nei, langt i fra. Jeg så på TV Norge-dokumentaren Søsken og kjærlighet. Hva mente han med det egentlig? Dokumentaren forsøkte så godt den kunne (utifra kanalen og dets journalisters / ansattes - Les: oversetteres, for når produserte de selv noe som helst? - informative evne) å fortelle om "genetisk seksuell tiltrekning". Hva? Jo altså søsken som ikke vokser opp sammen og som forelsker seg i hverandre.

Ok, så er jeg litt ødelagt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

White trash har lite med rasisme å gjøre, det er en betegnelse på lavere sosiale status/klasse blandt hvite(spesielt i Usa). Definisjon fra Wikipedia er som følger: White trash is a pejorative term targeted at lower social class white people with poor prospects and/or low levels of education. To call someone white trash is to accuse a white person of being economically, educationally and/or culturally bankrupt.
Så vet du det:-)

Musa di.

Snåta sa...

Takk for oppklaringen! Skjønner jeg burde ha sjekket bedre som bibliotekar jeg er;-) Men da stemte det ganske godt da med tanke på nytteverdien av å se en slik dokumentar.