torsdag 25. september 2008

Dagens kjendis

Denne damen er nok mest kjent for diverse TV-programmer, artige frisyrer og klær. I følge Wikipedia er hun journalist og AP-politiker.

Jeg traff henne rett i nærheten av heimen i flagrende gavanter - så nesten ut som noe leopardaktig - snakkende i mobiltelefon på sitt klingende (?) nordnorsk.

Hvem har Snåta møtt i dag?

(Bildet er av forrige Dagens kjendis: Alexia Bohwim)

7 kommentarer:

Anaruh sa...

Usj, jeg ble litt hekta på å finne ut hvem dagens kjendis er, men jeg er så dårlig på kjendiser. Håper noen finner ut av det for meg.

Ang Madrugadakonserten så er det ikke billettene som er problemet, det er barnevakt. Jeg kan jo dra alene uten mannen min, men det blir litt feil det og. Så da lurer jeg jo veldig på, om det er skjebnebestemt at jeg ikke skal få høre dem live. Har hatt mange muligheter, men det har alltid vært noe som har hindret meg. Ikke store hindringer, bare nok til at jeg kanskje bør ta et hint?

Snåta sa...

Nytt hint: Hun var første redaktør i RadiOrakel og er født i 1952.

Snåta sa...

Ingen som vet...?

Anaruh sa...

Javel, Rita Westvik da. Har jo både hørt navnet og sett ansiktet, men hadde aldri koblet de to...

Snåta sa...

Riktig, Anaruh! Bra gjetta! Har du funnet ut hvem langrennsløperen er da?

Anonym sa...

Ehh, kremt, kremt! Rita Westvik er ikke nordlending, hun er TRØNDER!!!!! Og Snåta, en av dine bestevenninner er jo fra denne flotte landsdelen midt i landet så du burde da kjenne igjen dialekten!

Musa di!

Snåta sa...

Sorry Musa di! Selvsagt er Rita Westvik trønder. En skikkelig blunder der altså. Jeg lover å komme sterkere tilbake;-)